Ειδήσεις

Published on August 24th, 2013 | by fileto

0

Διακινητές λαθρομεταναστών πιάστηκαν στον Ίασμο

Συνελήφθησαν χθες (23-8-2013) το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό του νομού Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και τέσσερις (4) υπήκοοι Συρίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στους οδηγούς δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, που κινούνταν σε επαρχιακή οδό του Νομού Ροδόπης, προκειμένου να τους ελέγξουν. Αυτοί δε συμμορφώθηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα για να αποφύγουν τον έλεγχο και ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τα δύο οχήματα και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό τους, διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες προωθούσαν στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑