Ειδήσεις

Published on August 24th, 2013 | by fileto

0

Επιχείρηση σκούπα στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, το πρώτο 20ήμερο Αυγούστου, στην κεντρική είσοδο του Λιμένα Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, δεκαεννέα (19) ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 40 ετών, μία 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ισπανίας και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιταλίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, συνέλαβαν, με τη συνδρομή δύο (2) αστυνομικών σκύλων, τους δέκα (10) ημεδαπούς και τους δύο (2) αλλοδαπούς, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά και κατασχέθηκαν:

98,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
11,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα)
7,88 γραμμάρια κόκκων ζάχαρης εμποτισμένων με LSD
Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι παραπάνω αστυνομικοί, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και τη συνδρομή τριών (3) σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών, συνέλαβαν τους υπόλοιπους επτά (7) ημεδαπούς, διότι εντόπισαν στην κατοχή τους, 92,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έναν (1) πλαστικό τρίφτη, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση των ναρκωτικών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑