Lifestyle

Published on August 25th, 2013 | by fileto

0

Από τα Μετέωρα η Μις Καβάλα-Δράμα 2013

Μια Καλαμπακιώτισσα από τα Μετέωρα, κι όχι από το Καλαμπάκι για να μην παρεξηγούμαστε, κατάφερε και κέρδισε τον τίτλο “Miss Kavala 2013” στα “Καλλιστεία Miss Kavala και Miss Drama 2013” που διοργανώθηκαν 3 Αυγούστου στη Δράμα.

Όπως ανέφερε, η Ειρήνη Ντάσκα, η συμμετοχή της έγινε τυχαία, χωρίς να γνωρίζει κάτι η ίδια, όταν ένας φίλος της ανέλαβε την πρωτοβουλία με αποτέλεσμα να πάρει μέρος στον τοπικό θεσμό και να λάβει τον τίτλο “Miss Καβάλα 2013” ενώ άλλες τρεις κοπέλες κέρδισαν τους τίτλους Miss face, Miss Drama 2013 και Miss Ανατολική Μακεδονία.

Για να μπορούσε όμως να λάβει μέρος για τον Miss Ανατολική Μακεδονία που είχε μεγαλύτερο “έπαθλο” έπρεπε να είναι πάνω από 20 χρονών ενώ η ίδια είναι μόλις 17!

Και εκεί όμως η όμορφη Καλαμπακιώτισσα κέρδισε την 2η θέση ανάμεσα από 10 όμορφες κοπέλες που διεκδικούσαν τους τίτλους.

Η εμπειρία ήταν μοναδική, καθώς, πρώτη φορά έπαιρνε μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση η οποία είχε ένα ιδιαίτερα “όμορφο” ανταγωνισμό, όπως και η πρωτιά που κατάφερε και κέρδισε με την αξία της…

Η Ειρήνη Ντάσκα είναι 17 χρονών και φέτος θα πάει στην Γ’ Λυκείου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑