Ειδήσεις

Published on August 25th, 2013 | by fileto

0

Δώστε σχολικά στην Κομοτηνή για τους μη έχοντες

Σχολικές τσάντες, βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, φόρμες γυμναστικής και αθλητικά είδη, για την ενίσχυση απόρων οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των παιδιών τους ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνονται στην Κομοτηνή.

Η πρωτοβουλία ανήκει στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής και με τον Σύλλογο Πολυτέκνων του Νομού Ροδόπης.

Μέσα από σειρά δράσεων, θα συγκεντρωθούν τα απαραίτητα σχολικά είδη για παιδιά άπορων μονογονεϊκών και πολύτεκνων οικογενειών της περιοχής, ώστε να μπορέσουν και αυτοί οι μαθητές να βρεθούν στις αίθουσες έχοντας τα απαραίτητα “όπλα” για τη μάθηση. Για το λόγο αυτό, τα είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούργια.

Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επί της οδού Φιλικής Εταιρίας 63 (κτίριο 13ου δημοτικού σχολείου). Από τη δράση θα ενισχυθούν οικογένειες, το εισόδημα των οποίων είναι κάτω των 7000 ευρώ.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑