Ειδήσεις

Published on September 4th, 2013 | by fileto

0

Βούλγαρος δημοσιογράφος στη Σαμοθράκη πήγε να πνίξει την κόρη του

‘Ενα περιστατικό συνέβη στην Σαμοθράκη με ήρωα ένα Βούλγαρο δημοσιογράφο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, όταν ο δημοσιογράφος μαζί με την δικηγόρο σύζυγό του και τα δύο μικρά κοριτσάκια τους κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους προς την Καμαριώτισσα.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζεύγους άρχισε να κλαίει ασταμάτητα με αποτέλεσμα ο εκνευρισμένος πατέρας να σταματήσει το αυτοκίνητο στο λιμάνι του νησιού και να τη χτυπήσει με τα χέρια του.

Επειδή συνέχιζε, όμως, την άρπαξε από τα πόδια και την πήγε δίπλα στην θάλασσα, έτοιμος να την πετάξει με το κεφάλι στο σημείο όπου έσκαγε το κύμα!

Όμως, τον είδαν άνδρες του Λιμενικού που τον συνέλαβαν αμέσως και, μετά το σχηματισμό δικογραφίας για κακοποίηση ανηλίκου και ενδοοικογενειακή βία, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Στη δίκη, παρουσία της μάνας και των δύο κοριτσιών, ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι δεν σκόπευε να ρίξει το παιδί στη θάλασσα, αλλά απλώς να το φοβίσει για να σταματήσει να κλαίει και υποστήριξε ότι μετάνιωσε. Ωστόσο, το δικαστήριο του επέβαλλε την ποινή (ένα έτος με αναστολή) και τον άφησε ελεύθερο.

πηγή: Πρώτο Θέμα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑