Ειδήσεις

Published on September 19th, 2013 | by fileto

0

Νεκρανάσταση για την έκθεση Θράκη το φθινόπωρο

Το τετραήμερο από 14-17 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013» και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, δεν αποκλείεται να είναι από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχών από τις επιχειρήσεις και την συνέργεια του επιμελητηριακού κόσμου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO, Κυριάκος Ποζρικίδης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συμμετοχή στην έκθεση θα είναι φέτος μεγάλη, λόγω και των μειωμένων κοστολογίων για τους εκθέτες, κίνηση που αποφασίστηκε προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν και μικρές επιχειρήσεις.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διάνοιξη της συνοριακής οδού στην Ροδόπη, θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις συμμετοχές των Βουλγαρικών Επιμελητηρίων, ενώ έδωσε έμφαση και στη συμμετοχή επιχειρήσεων με εξειδίκευση και καινοτομία στην επιχειρηματικότητα.

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Μιχάλης Ραγκούσης, ανέφερε πως η έκθεση «θα αποτελέσει το κύριο σημείο αναφοράς της περιοχής πανελλαδικά. Έχοντας να ανταγωνιστεί την περσινή ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα προσπαθήσουμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο να μετατρέψουμε την έκθεση σε σημείο ανάπτυξης εξωστρέφειας και ελπίδας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑