Ειδήσεις

Published on September 20th, 2013 | by fileto

0

Θανάσιμος τραυματισμός στο Οχυρό Δράμας από taser

Δεν έχει προηγούμενο η τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε μια λίμνη στην περιοχή του Οχυρού Δράμας, όταν δυο άνδρες είχαν την έμπνευση να επιχειρήσουν να ψαρέψουν χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης η οποία αποδείχθηκε θανατηφόρα!

Οι επίδοξοι ψαράδες, ένας 56χρονος Έλληνας και ένας 45χρονος Αλβανός, είχαν πάει σε λίμνες της περιοχής για παράνομη αλιεία τα ξημερώματα της Πέμπτης, αγνοώντας προφανώς ότι το νερό είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού. Όταν ο αλλοδαπός βύθισε το taser στο νερό μαζί με το χέρι του με το οποίο το κρατούσε, κεραυνοβολήθηκε από την ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα!

Μόλις τον είδε να πέφτει νεκρός, ο 56χρονος που ήταν μαζί του τα έχασε και ειδοποίησε πανικόβλητος την Αστυνομία. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κάτω Νευροκοπίου έφτασαν αμέσως στην περιοχή μαζί με ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του 45χρονου επήλθε από ηλεκτροπληξία. Ο Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας ενώ η αυτοσχέδια συσκευή κατασχέθηκε.

πηγη: Πρώτο Θέμα


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑