Ειδήσεις

Published on September 20th, 2013 | by fileto

0

Πιάστηκε στην Μάκρη να μεταφέρει λαθρομετανάστες

Συνελήφθη χθες (19-9-2013) το μεσημέρι, στο 20 χλμ Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης , 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην κατοχή του 41χρονου, βρέθηκαν τέσσερις (4) πλαστές βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής με τα στοιχεία των τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών.

Στην κατοχή της μιας μη νόμιμης μετανάστριας βρέθηκαν τέσσερα (4) διαβατήρια των Αρχών του Ιράκ, τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες θεώρησης εξόδου από την Ελλάδα.

Σε βάρος του διακινητή και της μη νόμιμης μετανάστριας, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Κατασχέθηκαν:

Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Τέσσερις (4) πλαστές βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής
τέσσερα (4) διαβατήρια
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑