Ειδήσεις

Published on September 26th, 2013 | by fileto

0

Καβάλα – Θεσσαλονίκη το δρομολόγιο της κοκκαίνης

Από την Καβάλα ως τη Θεσσαλονίκη έκανε «δουλειές» ένας 40χρονος διακινητής μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, που επί μέρες βρισκόταν στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας. Η κατάλληλη ευκαιρία για τη σύλληψή του δόθηκε όταν συναντήθηκε με έναν 29χρονο για του πουλήσει κοκαΐνη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο Αλβανούς έξω από το σπίτι του 40χρονου στη Θεσσαλονίκη και βρήκαν στην κατοχή τους μια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 10,3 γραμμαρίων, 2.050 ευρώ και τέσσερα κινητά. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και την αποθήκη του διακινητή, που είναι καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών και βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Εκεί βρέθηκαν 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15 κιλών και 244 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια πλαστή αστυνομική ταυτότητα και ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης με τα οποία κυκλοφορούσε ως Έλληνας, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ ο 40χρονος κατηγορείται ακόμη για πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

πηγη: πρώτο Θέμα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑