Ειδήσεις

Published on September 30th, 2013 | by fileto

0

Παλιομοδίτικος ο τουριστικός οδηγός του ΕΟΤ για Θράκη

Δεν αρέσει ο νέος ταξιδιωτικός οδηγός ο οποίος εκδόθηκε από τον ΕΟΤ για τη Θράκη. Την αδικεί μας είπε παράγοντας του τουρισμού της περιοχής.

Το κασέ και τα φωτογραφικά θέματα παραπέμπουν σε μια περιοχή η οποία δεν έχει αξιόλογα τουριστικά αξιοθέατα, ενώ θεματολογικά υποβαθμίζονται οι περιοχές και οι πόλεις της Θράκης.

Θράκη οδηγός

Όπως λέει το δελτίο Τύπου οι οδηγοί εκδόθηκαν με ίδια μέσα του Οργανισμού!

Μια ματιά στον οδηγό θα αποδείξει του λόγου το αληθές!

έους έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς για τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα και τα Νησιά του Ιονίου κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, στο πλαίσιο της επικαιροποίησης των ταξιδιωτικών και τουριστικών του φυλλαδίων.

Οι τρεις αυτοί οδηγοί, που δημιουργηθήκαν με ίδια μέσα του Οργανισμού (εποπτεία και συντονισμό έκδοσης, επιμέλεια κειμένων, καλλιτεχνική επιμέλεια κ.λπ.), εντάσσονται στη σειρά “Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα”, η οποία συνολικά θα περιλαμβάνει 13 οδηγούς για όλες τις γεωγραφικές περιοχές της χώρας. – See more at: http://traveldailynews.gr/news/article/56304#sthash.1QJQKlbS.dpuf

Οι οδηγοί έχουν διαστάσεις 14 εκ. Χ 24 εκ., κυκλοφορούν σε επτά γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά, ρωσικά) και διανέμονται δωρεάν από τα γραφεία πληροφοριών του ΕΟΤ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τα γραφεία του Οργανισμού στο εξωτερικό. – See more at: http://traveldailynews.gr/news/article/56304#sthash.1QJQKlbS.dpuf


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑