Ειδήσεις

Published on October 3rd, 2013 | by fileto

0

Η βιολογική καλέντουλα Κομοτηνής στη Lutfhansa

Συμφωνία συνεργασίας με τη LUFTHANSA ανακοίνωσε η ΚΟΡΡΕΣ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επιβάτες σε από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, να γνωρίσουν τα ελληνικά βότανα και να δοκιμάσουν φυσικές λύσεις περιποίησης, εμπνευσμένες από το παλαιότερο ομοιοπαθητικό φαρμακείο της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία επικοινωνίας της δυναμικής ανάπτυξης των ελληνικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και προσέγγισης νέων καταναλωτών. Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική μάρκα φυσικών καλλυντικών μέσω της Ενυδατικής Κρέμας Χεριών με συστατικά εγχώριας προέλευσης, προερχόμενα από το δίκτυο ηθικών συνεργασιών της εταιρείας στις βιολογικές καλλιέργειες: βιολογικό Αμυγδαλέλαιο από την Ελασσόνα και βιολογική Καλέντουλα από την Κομοτηνή.

Για τους σκοπούς της συγκεκριμένης σύμπραξης σχεδιάστηκε νέα συσκευασία του προϊόντος, που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και ιδιαίτερο design της ΚΟΡΡΕΣ.

Η προσπάθεια αξιοποίησης βιολογικών α’ υλών ελληνικής προέλευσης είναι συνεχής στο πλαίσιο ανάδειξης του πλούτου των εγχώριων βοτάνων -μία προσπάθεια που εκφράζεται μέσα από τη συνεργασία με το Εργαστήριο Βιολογικής Γεωργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα χαρτογράφησης της χλωρίδας, την παροχή εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης στις βιολογικές καλλιέργειες, αλλά και το εκτενές δίκτυο συνεργασιών με τοπικούς παραγωγούς, οργανωμένους συνεταιρισμούς, εκπαιδευτικά και κοινωνικά ιδρύματα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑