Ειδήσεις

Published on October 4th, 2013 | by fileto

0

Πιτσιρίκες Αλβανίδες έγδυναν σπίτια στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας μια κλοπή και δύο απόπειρες, που είχαν διαπραχθεί, το τελευταίο μήνα, στο νομό Καβάλας.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 17 και 15 ετών και μιας 14χρονης ημεδαπής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, ξεχωριστές, δικογραφίες για κλοπή.

Αναλυτικότερα :

Από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι η 14χρονη, την 23-9-2013, εισήλθε σε οικία της Καβάλας και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και μικρό χρηματικό ποσό.
Από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, προέκυψε ότι οι δύο (2) αλλοδαποί δράστες, την 10-9-2013, σε χωριό της Καβάλας, αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το παγκάρι Ιερού Ναού, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν κατάστημα, χωρίς όμως να αφαιρέσουν οτιδήποτε από αυτό.
Σημειώνεται ότι όλοι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑