Ειδήσεις

Published on October 12th, 2013 | by fileto

0

Ανήλικοι άρπαζαν μετρητά με τη μεθοδο της απασχόλησης

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας δύο (2) περιπτώσεις κλοπών, που είχαν διαπραχθεί, την 28-9-2012 και 9-9-2013, στο νομό Δράμας.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία έξι (6) ημεδαπών, ενός 42χρονου, ενός 18χρονου, δύο 17χρονων και δύο 16χρονων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, ξεχωριστές, δικογραφίες για κλοπή.

Αναλυτικότερα:

  • Από τις έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης, προέκυψε ότι ο 42χρονος, το μεσημέρι της 28-9-2012, εισήλθε σε γραφείο εργοστάσιου, που βρίσκεται σε Βιομηχανικό Πάρκο του Νομού Δράμας, στο οποίο εργαζόταν κατά το παρελθόν και εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.100 Ευρώ
  • Από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, προέκυψε ότι οι πέντε ημεδαποί, την 9-9-2013 πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσαν, από τη Δράμα, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑