Ειδήσεις

Published on October 12th, 2013 | by fileto

0

Ανήλικοι είχαν αδυναμία στις ξένες μηχανές στη Χρυσούπολη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τρεις (3) κλοπές δίκυκλων, οι οποίες είχαν διαπραχθεί το 2012 και τον Αύγουστο του 2013, σε χωριά της Καβάλας.

Στο πλαίσιο των ερευνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 19, 19 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, μετά τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο ένας από τους 19χρονους δράστες διέπραξε τις κάτωθι κλοπές:

  •  Την 16-6-2012, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, μαζί με τον 17χρονο δράστη, αφαίρεσαν από χωριό της Καβάλας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.
  •  Την 14-9-2012, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσε από χωριό της Καβάλας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.
  •  Την 6-8-2013, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, μαζί με τον άλλο 19χρονο δράστη, αφαίρεσαν από χωριό της Καβάλας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Προέκυψε επίσης ότι οι δράστες διέλυαν τα δίκυκλα, προκειμένου να πουλήσουν τα διάφορα μέρη τους ξεχωριστά σε υποψήφιους αγοραστές.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή της Καβάλας, ο σκελετός και ο κινητήρας του δίκυκλου μοτοποδηλάτου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑