Lifestyle

Published on October 16th, 2013 | by fileto

0

Πάμε πακέτο αύριο με φόκους στην Καβάλα

Πακέτα γεμάτα δυνατά συναισθήματα και έντονες στιγμές αναζητούν τον παραλήπτη τους. Θα μπορέσουν να εκμηδενίσουν τις χιλιομετρικές και συναισθηματικές αποστάσεις και να αλλάξουν ζωές; Θα τολμήσουν οι παραλήπτες τους να τα ανοίξουν και να συναντήσουν το πιο απροσδόκητο κομμάτι της ζωής τους;
Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα προσπαθήσει, με ευαισθησία και σεβασμό, να φέρει κοντά ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν από την αρχή το παζλ της ζωής τους.
Το πρώτο πακέτο αφορά σε δύο γυναίκες που έδωσαν έναν δύσκολο αγώνα για να απολαύσουν τη χαρά της μητρότητας. Οι ίδιες διέψευσαν δυσοίωνες προβλέψεις, «άκουσαν» τη φωνή της καρδιάς τους και τελικά κατάφεραν να κρατήσουν στα χέρια τους τα μωρά τους. Η μία μπήκε στη ζωή της άλλης μέσα από ένα φόρουμ στο διαδίκτυο και μαζί βίωσαν την απογοήτευση, αλλά και τη χαρά της προσμονής και τη λύτρωση. Τα τελευταία δύο χρόνια, οι δύο μαμάδες διατηρούν μια φιλική σχέση, παρόλο που η μια ζει στην Καβάλα και η άλλη στην Αθήνα. Οι δυο γυναίκες παρότι έχουν μοιραστεί πολύ προσωπικές στιγμές δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά. Μέσω της εκπομπής, η Όλγα από την Καβάλα θέλει για πρώτη φορά να συναντήσει την Αγγελική, να της απευθύνει το πιο θερμό «ευχαριστώ» και παράλληλα να καταρρίψει το ταμπού της εξωσωματικής γονιμοποίησης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑