Ειδήσεις

Published on October 18th, 2013 | by fileto

0

Βουλγάρες ξάφριζαν πορτοφόλια στη λαϊκή της Δράμας

Συνελήφθησαν χθες (17-10-2013) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφαλείας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 19 και 17 ετών, για κλοπές πορτοφολιών.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, στη λαϊκή αγορά της Δράμας, οι δύο (2) δράστιδες, αφαίρεσαν από τις τσάντες δύο ημεδαπών γυναικών δύο πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Μετά από σχετική καταγγελία των δύο περιστατικών, οι αστυνομικοί εξέδωσαν επιστάμενες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τις δύο αλλοδαπές.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 80,90 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στις δικαιούχους του.

Επίσης, στην κατοχή των δράστιδων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) ζευγάρια γυαλιών, δύο (2) γυναικείες μαντίλες και ένας (1) γυναικείος σκούφος, τα οποία χρησιμοποιούσαν κατά την τέλεση των κλοπών για να αλλοιώνουν να χαρακτηριστικά τους.

Τέλος σημειώνεται ότι και οι δύο δράστιδες, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑