Ειδήσεις

Published on October 20th, 2013 | by fileto

0

Δύο 16χρονοι ρήμαξαν την Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν χθες (19-10-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο 16χρονοι, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Ουκρανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι, πρωινές ώρες της 18-10-2013, διέρρηξαν δύο σχολεία της πόλης, αφαιρώντας από το ένα, μια μικροφωνική εγκατάσταση, συνολικής αξίας 2.000 Ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 3-10-2013 έως 17-10-2013, διέρρηξαν τέσσερις οικίες, άλλα δύο σχολεία και μια επιχείρηση, στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας συνολικά:

διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά
το χρηματικό ποσό των 1.200 Ευρώ
ένα (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή
διάφορα τρόφιμα και ποτά
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν η αφαιρεθείσα μικροφωνική εγκατάσταση και ο παραπάνω φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος ημεδαπός έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑