Ειδήσεις

Published on October 21st, 2013 | by fileto

0

Η Hewlett Packard βλέπει θετικά το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζει να κινείται σε χαμηλούς τόνους αλλά με απόλυτη μεθοδικότητα η νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Μετά την έναρξη των εργασιών της σιδηροδρομικής σύνδεσης του νέου εμπορικού προβλήτα και την απεμπλοκή των διαδικασιών για την έναρξη της εκβάθυνσης της λιμενολεκάνης, μια νέα επιτυχία έρχεται να πιστωθεί στην προσπάθεια που επιχειρείται.
Είναι η μίσθωση της μισής κεντρικής αποθήκης σε μεγάλη πολυεθνική μεταφορική εταιρεία και ο μετασχηματισμός της σε τελωνειακή αποθήκη, ώστε να είναι δυνατή η υποδοχή διεθνών φορτίων υλικών και ο εκτελωνισμός αυτών.
Η εταιρεία ονομάζεται KUEHNE & NAGEL με έδρα την Ελβετία και έχει μέτοχο μεταξύ άλλων τη Deutsche Bank. Η συγκεκριμένη πολυεθνική εταιρεία μεταφορών έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Hewlett Packard και πρόκειται να μεταφέρει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τα υλικά προς συναρμολόγηση των συσκευών της HP ώστε να εκτελωνίζονται και κατόπιν να μεταφέρονται στο εργοστάσιο της για την παραγωγή του τελικού προϊόντος.
Η παραχώρηση της χρήσης της αποθήκης μετά τις απαιτούμενες εργασίες από πλευράς Ο.Λ.Α. χρονολογείται στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και αναμένεται να δημιουργήσει τεράστια ώθηση στην κατοχύρωση του λιμένα Αλεξανδρούπολης ως πρωταγωνιστικό διαμετακομιστικό κόμβο.
Να σημειώσουμε πως το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είναι το δεύτερο σημείο επενδυτικής εμπλοκής της Hewlett Packard μετά από την παρουσία της στο λιμάνι του Πειραιά!
Μία μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του Ο.Λ.Α. χωρίς τυμπανοκρουσίες και θριαμβολογίες, που οδήγησε την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ σε δημόσιους επαίνους για το μοντέλο της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή:www.reporter.gr

Πηγή:www.reporter.gr


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑