Αθλητικά

Published on October 24th, 2013 | by fileto

0

Υπερμαραθώνιος στο Παρθένο Δάσος του Παρανεστίου Δραμας

Περισσότεροι από 700 αθλητές, άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, 35 ξένες συμμετοχές από 11 χώρες, 600 εθελοντές και 100 παιδιά, συνθέτουν το σκηνικό της διοργάνωσης ενός από τους εντυπωσιακότερους αγώνες αντοχής στην Ελλάδα. Έναν αγώνα τόσο ξεχωριστό όσο και το μοναδικής ομορφιάς Παρθένο Δάσος του Παρανεστίου (ή αλλιώς δάσος του Φρακτού) στην ορεινή Δράμα.

Ο λόγος για τους 7ους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου – Virgin Forest Trail (V.F.T), που διοργανώνονται για μια ακόμα χρονιά στο Παρανέστι Δράμας, από τις 25 έως και τις 27 Οκτωβρίου.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Παρανεστίου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Παρανεστίου και τον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, διοργανώνουν τον Υπερμαραθώνιο Αγώνα Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, που φέτος είναι αφιερωμένος στον εορτασμό των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Δράμας με το κεντρικό σύνθημα «χρόνος και μίλι, χρόνος και χιλιόμετρο».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑