Ειδήσεις

Published on November 21st, 2013 | by fileto

0

Αντεπίθεση Ιορδάνη Χασαπόλουλου για δημοσίευμα

Αγωγή κατά της εφημερίδας NEWSBOMB και του ομώνυμου site για συκοφαντική δυσφήμηση, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα που τον παρουσίαζε πρωταγωνιστή σε σκάνδαλο παραχώρησης δημόσιας γης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα βγήκε στις 12 Οκτωβρίου με πρωτοσέλιδο υπό τον τίτλο «Μέγα σκάνδαλο… Ιορδάνης Χασαπόπουλος… Του παραχωρήθηκε δημόσια γη με 758 ευρώ το χρόνο – Νέο Βατοπέδι στην Ξάνθη», ενώ ανέφερε ότι οι γνωριμίες του δημοσιογράφου με υπουργούς και πολιτικά πρόσωπα του εξασφάλισαν το προνόμιο να πάρει δημόσια έκταση 25 στρεμμάτων στην Ξάνθη έναντι χαμηλότατου τιμήματος.
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν άφησε αναπάντητο το δημοσίευμα, το οποίο θεωρεί άκρως συκοφαντικό, από την αρχή μέχρι το τέλος, και το οποίο προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή του. Στην αγωγή κατά της εφημερίδας ο δημοσιογράφος του MEGA, εξηγεί ότι η παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ξάνθη έγινε με απολύτως νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, αφού τα στοιχεία είναι όλα δημοσιευμένα στην Διαύγεια, ενώ η τιμή εκκίνησης προέκυψε σε δημοπρασία της Επιτροπής Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών Ξάνθης.

Η SmartFoods είναι η εταιρεία που έκανε γνωστό το ελληνικό ποπ κορν στις αγορές του εξωτερικού κοντράροντας την Αμερική η οποία έχει την πρωτοκαθεδρία και μια μακρά παράδοση. Διαθέτει συνολική ιδιόκτητη έκταση που αγγίζει τα 2000 στρέμματα στον ακριτικό κάμπο, στην οποία μεταξύ άλλων καλλιεργεί καλαμπόκι, πρώτη ύλη των snack My Popcorn. Η καινοτομία της όμως συνίσταται στη συσκευασία του προϊόντος το οποίο δεν βρίσκεται σε σακουλάκια αλλά σε κουβαδάκια!

Η εξαγωγική δραστηριότητα επεκτείνεται σε Κύπρο, Ολλανδία, Βέλγιο και Καναδά με το κλασσικό ποπ κορν βουτύρου να είναι πρώτο σε πωλήσεις. Συνολικά παράγονται επτά γεύσεις σε κάδους των 200 γραμμαρίων και τέσσερις γεύσεις σε ατομική συσκευασία των 50 γραμμαρίων. Το νέο project που ετοιμάζεται αναμένεται να ξετρελάνει τα παιδιά αφού στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται το γνωστό καρτούν «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» και η Smartfoods θα έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Πηγή: Fortunegreece.com

– See more at: http://www.ka-business.gr/pages/business-news/4989/pop-corn-apo-thn-ksanthh-taksideyei-se#sthash.UsxfzMcC.dpuf


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑