Ειδήσεις

Published on November 21st, 2013 | by fileto

0

Βάφτισαν την Καλαμάτα στον ΟΑΕΔ παραμεθόριο περιοχή

Είναι η Καλαμάτα… παραμεθόριος περιοχή, ανήκοντας στην ίδια κατηγορία με τον Έβρο, την Ροδόπη και την Ξάνθη;

Από την διάταξη εξαιρέθηκε η Καβάλα αλλά και η ΔΡΑΜΑ!

Από πού προκύπτει αυτό; Από όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, σχετικά με την επιδότηση επιχειρήσεων παραμεθόριων περιοχών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική σελίδα:

“Όλες οι βιομηχανικές, βιοτεχνικές, μεταλλευτικές, κτηνοτροφικές βιομηχανικού τύπου, ξενοδοχειακές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις επιδοτούνται με ποσοστό 12% επί του συνολικού κόστους μισθοδοσίας του προσωπικού τους, εφόσον είναι εγκατεστημένες στους νομούς ΞΑΝΘΗΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ και ΕΒΡΟΥ.

Αντίστοιχα, οι ως άνω δραστηριότητες, εφόσον ασκούνται στους νομούς ΚΑΒΑΛΑΣ και ΔΡΑΜΑΣ δύνανται να επιδοτηθούν, με ποσοστό 4%, επί του συνολικού κόστους μισθοδοσίας του προσωπικού των επιχειρήσεων με εξαίρεση τις επιχειρήσεις επεξεργασίας καπνού, οι οποίες επιδοτούνται με ποσοστό 12%.

Επίσης, επιδοτούνται, με ποσοστό 1%, όλες οι βιομηχανικές, βιοτεχνικές και μεταλλευτικές επιχειρήσεις εφόσον είναι εγκατεστημένες στους νομούς ΛΕΣΒΟΥ, ΧΙΟΥ, ΣΑΜΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΩΝ καθώς και στις επαρχίες ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ & ΜΕΣΣΗΝΗΣ του νομού ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑