Ειδήσεις

Published on November 22nd, 2013 | by fileto

0

Παρέα ανηλίκων στην Καβάλα διέρρηξε οικίες

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) διαρρήξεις σε οικίες της Καβάλας, που είχαν διαπραχθεί τον τελευταίο χρόνο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, προέκυψαν τα στοιχεία τριών (3) ημεδαπών, μιας 14χρονης, ενός 13χρονου και ενός 11χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι η 14χρονη, την 13-1-2013 και την 8-2-2013, διέρρηξε δύο (2) οικίες στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μίας, διάφορα χρυσαφικά, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ περίπου.

Επίσης, την 30-7-2013, η 14χρονη, από κοινού με τους άλλους δύο δράστες, διέρρηξαν οικία στην Καβάλα, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό της, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑