Ειδήσεις

Published on January 3rd, 2014 | by fileto

0

Ντού στον τζόγο έκανε η αστυνομία στην ΑΜ-Θ

Στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν, χθες (2-1-2014) το πρωί και το βράδυ, στην Καβάλα και την Ξάνθη, αντίστοιχα, συνολικά επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας 63, 61, 57, 53, 49, 47 και 26 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα (καφετέρια), εντόπισαν τον 53χρονο προσωρινά υπεύθυνο, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί πέντε (5) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει σε τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 63, 57 και 47 ετών.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου διαπιστώθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η εγκατάσταση και λειτουργία, τριών (3) ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, με το τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια».

Συνελήφθησαν η 26χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και οι άλλοι δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 49 ετών, οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτες σε δύο από αυτά.

Συνολικά κατασχέθηκαν :

  • Πέντε (5) ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • Τρία (3) παιγνιομηχανήματα
  • Το χρηματικό ποσό των 250 Ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους Εισαγγελίες Πρωτοδικών, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφαλείας Καβάλας και Ξάνθης.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιχνιδιών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑