Ειδήσεις

Published on January 4th, 2014 | by fileto

0

Νεα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας του πρώην δημάρχου Παγγαίου

Μετά από πόρισμα των Οικονομικών Ελεγκτών θεωρεί ότι ο δολοφονηθείς πρώην δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης είναι συνυπεύθυνος για το οικονομικό  άνοιγμα που παρουσιάσε ο δήμος της τάξης των 700.000 ευρώ, που οδήγησε στην δολοφονία του από τους ταμίες του δήμου.

Συμφωνα με δημοσίσευμα της εφημερίδας “Ο ΧΡΟΝΟΣ” της Κομοτηνής, βρέθηκαν σύμφωνα με το πόρισμα συναλλαγές δεκάδων χιλιάδων ευρώ γραμμένες σε …μπακαλοτέφτερα, ενώ υπάρχουν και έντονες φήμες για ροή χρημάτων σε καζίνο.

«Υπό καθεστώς βρασμού επιμένουν ότι τελέσθηκε η δολοφονία, ενώ η αρχική πρόθεση ήταν ο εκφοβισμός», υποστηρίζει η πλευρά της υπεράσπισης των Σάββα Σαλτουρίδη και Ιωακείμ Μόνου οι οποίοι θα καθίσουν εκ νέου στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Εφετείου Θράκης για τη δολοφονική επίθεση στον  46χρονο δήμαρχο Παγγαίου Τριαντάφυλλο Κουκούδη πριν έξι χρόνια ακριβώς.
Στις δικαστικές αίθουσες θα παιχθεί ακόμη μια πράξη του δράματος της δολοφονίας του πρώην δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη, με πρωταγωνιστές στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Θράκης  τους ήδη καταδικασθέντες υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου, για να λογοδοτήσουν σε δεύτερο βαθμό για το έγκλημα, επικαλούμενοι πάλι ότι δεν είχαν ανθρωποκτόνο διάθεση, αλλά απλά ήθελαν να εκφοβίσουν τον δήμαρχο για το οικονομικό άνοιγμα.
Συνήγορος υπεράσπισης είναι ο ποινικολόγος Ξάνθης Στέργιος Γιαλάογλου και ο δικηγόρος Αθηνών Θ. Σύψας, ενώ της πολιτικής αγωγής ο δικηγόρος Καβάλας Χρυσόστομος Βελλάκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑