Ειδήσεις

Published on January 8th, 2014 | by fileto

0

Απόπειρα ληστείας στην Καρυδιά με επίθεση

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχειών και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ληστεία που είχε διαπραχθεί, το απόγευμα της 21-12-2012, σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, στην Καρυδιά Ροδόπης.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ενός 24χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Αναλυτικότερα, ο 24χρονος, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, το απόγευμα της 21-12-2012, εισήλθαν στην οικία του 23χρονου, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από αυτόν και τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, ο 23χρονος στην προσπάθειά του να τους ακινητοποιήσει, τους ακολούθησε και ο ένας από τους δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας, τον τραυμάτισε ελαφρά στο κεφάλι.

Ακολούθως, οι δύο δράστες, αφαίρεσαν από την κατοχή του 23χρονου ένα κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για την ταυτοποίηση του συνεργού του.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑