Ειδήσεις

Published on January 9th, 2014 | by fileto

0

Φυλλοροεί η παράταξη Γιαννακίδη

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» και στο Θανάση Φυλακτό ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιάννης Ξανθόπουλος δημοσιοποίησε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με την παράταξη «Κοινωνική Συμμαχία» του Αρη Γιαννακίδη.

Είπε ο αντιπεριφερειάρχης: «στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος με την “Κοινωνική Συμμαχία”» δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Είναι απόφαση την οποία την δημοσιοποιώ. Εξάλλου νομίζω ότι έχει πάρει άλλους δρόμους, σέβομαι τις επιλογές». Για τις σχέσεις τους ανέφερε ότι μιλάνε τακτικά στο τηλέφωνο και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται: «Δεν παύει να είναι ο Αντιπεριφερειάρχης. Για όσο χρόνο είμαι εγώ Περιφερειάρχης κι αυτός έχει τον ρόλο του Αντιπεριφερειάρχη γιατί έτσι επέλεξε η Δραμινή κοινωνία. Έχουμε την υποχρέωση να τη σεβαστούμε».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Γιαννακίδης παραδέχτηκε ότι «υπάρχει πρόβλημα στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας», και πρόσθεσε: «Ενώ θεωρώ ότι όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας είναι σε μια συμπόρευση, υπάρχει μια ώσμωση και μία διαφορετική προσέγγιση της περιφερειακότητας και του αναπτυξιακού σχεδιασμού με τον Αντιπεριφερειάρχη».

Πηγή: dramini.gr

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» και στο Θανάση Φυλακτό ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης δημοσιοποίησε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με την παράταξη «Κοινωνική Συμμαχία» ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιάννης Ξανθόπουλος. «Και αυτό το δημοσιοποιώ, στις επόμενες εκλογές ο κ. Ξανθόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος με την “Κοινωνική Συμμαχία”» δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Είναι απόφαση την οποία την δημοσιοποιώ. Εξάλλου νομίζω ότι έχει πάρει άλλους δρόμους, σέβομαι τις επιλογές». Για τις σχέσεις τους ανέφερε ότι μιλάνε τακτικά στο τηλέφωνο και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται: «Δεν παύει να είναι ο Αντιπεριφερειάρχης. Για όσο χρόνο είμαι εγώ Περιφερειάρχης κι αυτός έχει τον ρόλο του Αντιπεριφερειάρχη γιατί έτσι επέλεξε η Δραμινή κοινωνία. Έχουμε την υποχρέωση να τη σεβαστούμε».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑