Ειδήσεις

Published on January 21st, 2014 | by fileto

0

Χρυσανίδης κατά Ξουλόγη με σκληρή κριτική

Η παράταξη Συνεργασία Ανάπτυξης για το Παγγαίο έκοψε την καθιερωμένη πίτα.Ο επικεφαλής της κ. Χαράλαμπος Χρυσανίδης μίλησε για τα τελευταία χρόνια αλλά και για το μέλλον.
Αφού αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους ξεκίνησε την ομιλία του πρώτα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τα μέλη της παράταξης για την συμβολή τους τα τελευταία χρόνια και αφού πρώτα έκανε μια σύντομη αναφορά για την περίοδο του πρώην δήμου Ελευθερών, ο κ Χρυσανίδης συνέχισε και μίλησε για το τι συνέβη  στον Δήμο Παγγαίου τα τελευταία τρία χρόνια.
Άσκησε αυστηρή κριτική στον δήμαρχο Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη, αναφέρθηκε και παρουσίασε στοιχεία για τα λουτρά Ελευθερών, το Δασικό χωριό, το camping Τούζλας, τα beach bar στους Αμμόλοφους, τις δημοπρασίες έργων, την καθαριότητα, για τις πρόχειρες ασφαλτοστρώσεις των 650.000€, για το πολεοδομικό σχεδιασμό Μεσερόπης με κόστος 650.000€ όταν το ολόκληρο πολεοδομικό σχέδιο όλου του δήμου Ελευθερών κόστισε 110.000€.  Για τα αυξημένα λειτουργικά έξοδα, τις σπατάλες, καύσιμα, την μεγάλη αύξηση των δημοτικών τελών.
 Τα χρέη και τα δάνεια των παλαιών δήμων. Για την παραπλάνηση των δημοτών μέσω της επιστολής προς τους δημότες για τα σήμερα χρέη το έλλειμμα των 3.276.000€.
Έκανε αναφορά στην δίωξη για το πόθεν έσχες, για τις καταγγελίες, για περίεργες τιμολογήσεις και επιταγές.

πηγη: Ενεργός Δημότης Παγγαίου


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑