Ειδήσεις

Published on January 24th, 2014 | by fileto

0

Δικαιωμένος δηλώνει για το “Καραμανλής ή χάος” ο Ε. Στυλιανίδης

Δικαιωμένος νιώθει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για την φράση που είχε πει« Καραμανλής ή χάος». Σε συνέντευξη που παραχωρεί στο web-tv του paraskhnio.gr ο πρώην υπουργός επισημαίνει επίσης ότι «δεν υπάρχει ο συντονισμός που θα έπρεπε να υπάρχει στο θέματα που αφορούν την ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Επί κυβέρνησης Καραμανλή υλοποιούσαμε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την περιοχή της Θράκης. Λόγω της κρίσης αυτά όλα έχουν εγκαταλειφθεί.

Πολλοί υπουργοί που χειρίζονται αυτά τα κρίσιμα θέματα δεν έχουν την ευαισθησία και την εμπειρία να κατανοήσουν αυτά τα πολύ σημαντικά θέματα τα οποία μπορεί να φαίνονται τοπικά αλλά πολύ εύκολα μπορεί να εξελιχθούν σε εθνικά ζητήματα».

Παράλληλα ερωτηθείς για τους στόχους της κυβερνητικής πολιτικής, τονίζει ότι «ο στόχος είναι να αναγνωριστεί από την Ε.Ε. και την τρόικα το πρωτογενές πλεόνασμα». Ενώ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα τόσο εκτός της χώρας όσο και εντός ότι «η Βουλή αυτή δεν έχει δικαίωμα και δυνατότητα να ψηφίσει νέα μέτρα».

Τέλος, ο κ. Στυλιανίδης απαντώντας σε ρώτημα που αφορούσε την φράση που είχε πει ως υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή «Καραμανλής ή χάος», υπογραμμίζει ότι «οι εξελίξεις έδειξαν ότι η φράση αυτή δικαιώνεται».

πηγη: paraskhnio.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑