Εκδηλώσεις

Published on February 1st, 2014 | by fileto

0

To Nescafé Frappé Students Cup στην Κομοτηνή

To Nescafé Frappé Students Cup έρχεται ανανεωμένο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν για να δώσει νόημα και δροσιά στις ζωές χιλιάδων φοιτητών σε όλη την Ελλάδα!

To Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8×8 ξεκίνησε ξανά τις εγγραφές του και είναι έτοιμο να… μοιράσει συγκινήσεις και πανάκριβα δώρα για τους νικητές! Ενδεικτικό είναι ότι και πάλι η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ θα κερδίσει από ένα i-pad για κάθε παίχτη, μία ευγενική χορηγία ποιου άλλου… μα φυσικά του NESCAFÉ FRAPPÉ!

Η καρδιά του event θα χτυπάει και πάλι σε 10 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ρέθυμνο, Ιωάννινα, Πύργο, Κομοτηνή και Λαμία! Οι αγώνες θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η διαφημιστική περίοδος της 3ης σεζόν, δηλαδή στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και έτσι το 2013 για τους φοιτητές θα είναι και πάλι άκρως… ποδoσφαιρικό!!! Οι ομάδες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε κάθε πόλη χωρισμένες σε ομίλους και μετά θα προχωρήσουν σε νοκ άουτ παιχνίδια.

Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και μάλιστα για κάθε ομάδα που το επιθυμεί υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας εμφανίσεων Legea σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Φτιάξτε λοιπόν ομάδα με τους φίλους σας και τους συμφοιτητές σας (8-16 άτομα) και δηλώστε συμμετοχή είτε online στο www.studentscup.gr στο σχετικό link είτε τηλεφωνικά στο 698 694 0000.

Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα i-pad για κάθε παίχτη και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της σεζόν όπως ακριβώς έγινε τα 2 προηγούμενα χρόνια με την Πρωταθλήτρια Ομάδα της Πάτρας η οποία σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της! Ας μην ξεχνάμε πως και τις δύο χρονιές το Τρόπαιο πήγε στην Πάτρα αλλά με διαφορετική ομάδα. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑