Ειδήσεις

Published on February 2nd, 2014 | by fileto

0

Η άγρια φορολογία ΙΧ έφερε στην Ελλάδα τις Βουλγάρικες πινακίδες

Απ΄άκρη σε έκρη σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, θα δείτε αυτοκίνητα που έχουν βουλγαρικές πινακίδες. Μάλιστα, τα αυτοκίνητα αυτά δεν είναι φθηνά μοντέλα, αλλά πανάκριβα αυτοκίνητα πολυτελείας, μεγάλου κυβισμού.

Η άγρια φορολογία των αυτοκινήτων από την κυβέρνηση έχει οδηγήσει πολλούς να κάνουν μια επιχείρηση στην Βουλγαρία και να έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες.

Και γιατί όχι μια και η Βουλγαρία είναι χώρα της ΕΕ και ο καθένας που μπορεί έχει το δικαίωμα να την προτιμήσει για να στήσει την δική του επιχείρηση με τα οφέλη που απορρέουν από αυτή.

Για ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού στη Βουλγαρία, ο ιδιοκτήτης πληρώνει 170 ευρώ το έτος, ενώ στην Ελλάδα για τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας πληρώνει σίγουρα τα διπλάσια, τριπλάσια χρήματα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα ασφάλιστρα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ:

Η σύσταση εταιρίας είναι εύκολη υπόθεση στη Βουλγαρία, καθώς δεν υπάρχει γραφειοκρατία και το κόστος ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Έτσι, πλην αυτών που διαθέτουν πραγματικά εταιρίες στη γείτονα χώρα, υπάρχουν και εκείνοι οι Έλληνες… που στήνουν την δική τους εταιρία!

Εαν έχεις μια τέτοια εταορεία μπορείς να έχεις και αυτοκίνητο το οποίο περνά ως περιουσιακό στοιχείο της και το κυκλοφορείς άνετα παντού εντός και εκτός Βουλγαρίας. Λόγω του ότι η Βουλγαρία, άλλωστε είναι πλήρες μέλος της Ε.Ε  το αυτοκίνητο περνάει άνετα τα σύνορα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑