Ειδήσεις

Published on February 5th, 2014 | by fileto

0

Σύλληψη ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν χθες (4-2-2014) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας και μια 31χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για διάθεση και κατοχή ναρκωτικών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι ο 23χρονος προμήθευσε την 31χρονη με 4,5 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL και CLONOTRIL καθώς και με μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 0,8 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία της 31χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του 23χρονου εντοπίσθηκαν ακόμη 39 δισκία των ίδιων φαρμακευτικών σκευασμάτων και μια (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,9 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑