Ειδήσεις

Published on February 7th, 2014 | by fileto

0

Τραγικό τροχαίο με νεκρούς και εμπλοκή Πανόπουλου

Σε ένα τραγικό τροχαίο ενεπλάκη στα διόδια που βρίσκονται στο ύψος των Αμαξάδων στην Εγνατία Οδό μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης ενεπλάκη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος, όπου δύο άτομα παρασύρθηκαν από το ΙΧ στο οποίο επέβαινε και τραυματίστηκαν θανάσιμα τις βραδυνές ώρες χθες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σφοδρή σύγκρουση διαμελίστηκαν δύο άνδρες ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Τα στοιχεία των δυο ανδρών που τραυματίστηκαν θανάσιμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη από την Αστυνομία, ενώ προανάκριση για το αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Οπως αναφέρει η αστυνομία στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχε φωτισμός.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους, ενώ  όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις ανθρωποκτονιών εξ αμελείας, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά είναι σοκαρισμένος με το συγκεκριμένο δυστύχημα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑