Lifestyle

Published on February 8th, 2014 | by fileto

0

Η Εβρίτισα Ευαγγελία Κανατά στα ταλέντα του The Voice

Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε ακούγοντας την Ευαγγελία Κανατά να ερμηνεύει το τραγούδι «Το σ’ αγαπώ μπορεί» της Δήμητρας Γαλάνη,ότι αξίζει να παραμείνει στο «Voice».

Ο Μιχάλης Κουινέλης επίσης θα ήθελε να πατήσει το buzzer, όμως για λόγους δεοντολογίας δεν το έκανε. Κι αυτό γιατί η 31 ετών Ευαγγελία από την Αλεξανδρούπολη ήταν η φωνή των Stavento στα δύο πρώτα CDs -το «Λάθος» και το «Το πιο γλυκό μεθύσι»-, γι’ αυτό κι εκείνος, όταν αναγνώρισε τη φωνή της, αποφάσισε ότι δεν ήταν σωστό να την ψηφίσει.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης βρίσκεται δέκα χρόνια στον χώρο της μουσικής. Ο leader των Stavento ξεκίνησε ως ηχολήπτης, αλλά το τραγούδι και η μουσική ήταν αυτά που τον κέρδισαν. Στο ενεργητικό του έχει πολλές επιτυχίες και θαυμάστριες. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα του στο «The Voice» σαρώνει στα social media. Ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη στον Μάρτιο του 1979 και από νωρίς κατάλαβε ότι αυτό που θέλει να κάνει ήταν αυτό που είναι σήμερα. Ο κριτής του talentshowέχει εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με την στάση του και αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η τηλεόραση του πηγαίνει. Άλλωστε και ο ίδιος ανακάλυψε ότι η δύναμη αυτού του μέσου είναι πολύ μεγάλη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑