Ειδήσεις

Published on February 12th, 2014 | by fileto

0

Αναγνώριση πανεπιστημιακής κλινικής Αλεξανδρούπολης

Σε αναγνώριση κλινικών Πανεπιστημιακών Γενικών Νοσοκομείων (ΠΓΝ) ως κατάλληλων για την εξειδίκευση και ειδίκευση ιατρών προχώρησε με αποφάσεις του ο υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μετά από εισήγηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), αναγνωρίζεται η καταλληλότητα:

– Της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης για την εξειδίκευση των ιατρών στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής στους αγγειακούς υπερήχους  για έξι μήνες.

– Της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝ Πατρών «Παναγιά η βοήθεια» για την ειδίκευση ιατρών στην ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής (πλήρης χρόνος ειδίκευσης).

– Της Νευροχειρουργικής και Νευροτραυματολογικής κλινικής του ΠΓΝ «Αττικόν» για την ειδίκευση ιατρών στην ειδικότητα νευροχειρουργικής για δύο έτη.

Με τις συγκεκριμένες αποφάσεις τα τρία ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, Πατρών και «Αττικόν» θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να μετεκπαιδεύουν ειδικευμένους ιατρούς και να εκπαιδεύουν νέους ιατρούς στο γνωστικό αντικείμενο της Αγγειοχειρουργικής και της Νευροχειρουργικής, ενώ παράλληλα οι ασθενείς θα τυγχάνουν εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας.

Πηγή:www.capital.gr


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑