Ειδήσεις

Published on February 12th, 2014 | by fileto

0

Το Καραβάνι της Ζωής ξεκινά αύριο από τον Έβρο

Με τη στήριξη της ΟΛΜΕ που επιδοκιμάζει την πρωτοβουλία. οργανώνει το “καραβάνι” η ΠΟΕ-ΟΤΑ, όπως προκύπτει από την ακόλουθη ανακοίνωσή της: “Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε συνεργασία με τη Γραμματεία Σχολικών Φυλάκων οργανώνει, στηρίζει, συντονίζει την αυτοκινητοπομπή «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΖΩΗΣ, ΡΗΞΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» που ξεκινά αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 από την πόλη της Αλεξανδρούπολης και καταλήγει στην Αθήνα, στις 14 Φεβρουαρίου 2014. Το ίδιο θα γίνει και από τη Νότια Ελλάδα προς την Αθήνα, στις 14 Φεβρουαρίου 2014.

Καλούμε τους συναδέλφους ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ και ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ να συμμετέχουν ενεργά, μιας και βρίσκονται ήδη σε διαθεσιμότητα και η κυβέρνηση προωθεί την απόλυση τους. Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας από όπου θα περάσει η αυτοκινητοπομπή, να διοργανώσουν εκδηλώσεις υποδοχής και συμπαράστασης, να συμβάλλουν στο να γιγαντωθεί και σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο να προκηρύξουν στάσεις εργασίας σύμφωνα και με το πρόγραμμα της αυτοκινητοπομπής προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι. Καλούμε επίσης τους Συλλόγους-Μέλη, εργαζόμενοι των οποίων θα συμμετάσχουν στην αυτοκινητοπομπή, να συμβάλλουν οικονομικά στην προσπάθεια αυτή.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα άφιξης της αυτοκινητοπομπής στην Αθήνα θα οργανωθεί συγκέντρωση-εκδήλωση υποδοχής για την οποία θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Απαιτούμε άμεσα: Κατάργηση του νόμου (4172/2013) που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα και την απόλυσυ. Επιστροφή όλων των σχολικών φυλάκων στα σχολεία. Αναγνώριση με νομοθετική ρύθμιση της προύπηρεσίας (ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά) των σχολικών φυλάκων”.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑