Ειδήσεις

Published on February 15th, 2014 | by fileto

0

Πουλούσαν τα κλεμένα και συνελλήφθησαν στη Κομοτηνή

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 28, 30, 31 και 60 ετών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για την εξιχνίαση κλοπών και εντοπισμό κλεμμένων αντικειμένων, βρέθηκαν στην κατοχή των τεσσάρων δραστών διάφορα αντικείμενα τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπών.

Συγκεκριμένα:

  • Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε μία (1) ηλεκτρική οικιακή συσκευή, την οποία όπως προέκυψε, άγνωστος μέχρις στιγμής δράστης, είχε αφαιρέσει τον Ιανουάριο του 2014, κατά την διάρρηξη οικίας στον Προφήτη Ηλία Ροδόπης και στη συνέχεια την διέθεσε σε αυτόν έναντι χρηματικής αμοιβής.
  • Στο κατοχή του 28χρονου βρέθηκε μία (1) ηλεκτρονική συσκευή, την οποία όπως προέκυψε, άγνωστος μέχρις στιγμής δράστης, είχε αφαιρέσει στις 19-1-2014 το βράδυ, κατά την διάρρηξη καταστήματος στους Σιδηράδες Ροδόπης και ακολούθως την διέθεσε σε αυτόν έναντι χρηματικής αμοιβής.
  • Στην κατοχή των δύο δραστών ηλικίας 31 και 60 ετών βρέθηκαν 50 κιλά μπρούτζινα αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε, άγνωστος μέχρις στιγμής δράστης, είχε αφαιρέσει την 19/20-1-2014 το βράδυ, από το κοιμητήριο στην Αμβροσία Ροδόπης και στη συνέχεια τα διέθεσε σε αυτούς έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όλα τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν και ακολούθως οι δύο συσκευές αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑