Ειδήσεις

Published on February 18th, 2014 | by fileto

0

Οι μπαγαζιέρες του λεωφορείου έκρυβαν πολλά

Μια περίεργη υπόθεση λαθρεμπορίας αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, που εντόπισαν κρυμμένο ένα σωρό από δέματα σε αγροτική έκταση δίπλα σε ένα βενζινάδικο στην περιοχή του Αρδανίου και τα έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση.

Όταν έφτασε ένα λεωφορείο που είχε περάσει λίγο νωρίτερα από την Τουρκία στην Ελλάδα με δέκα επιβάτες από το οποίο κατέβηκαν τέσσερις στο συγκεκριμένο σημείο και φόρτωσαν τα δέματα, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν. Μέσα στα δέματα ανακάλυψαν πλήθος αξεσουάρ για ηλεκτρονικά τσιγάρα, φωτογραφικές μηχανές, υπολογιστές, κάμερες, αλλά και μεγάλη ποσότητα καπνού για ναργιλέ!

Οι τέσσερις Τούρκοι παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη, ενώ την έρευνα ανέλαβε το ΣΔΟΕ που προσπαθεί να εξακριβώσει την χώρα προέλευσης των λαθραίων αντικειμένων που ενδέχεται να είναι η Βουλγαρία ή η Τουρκία. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από την συσκευασία των οποίων έλειπαν εξαρτήματα, ήταν ιταλικής προέλευσης ενώ ο καπνός Αραβικός που δεν κυκλοφορεί στην Τουρκία. Για τα λαθραία προϊόντα επιβλήθηκαν δασμοί 20.000 ευρώ ενώ το τουρκικό λεωφορείο κατασχέθηκε.

πηγη: Πρώτο Θέμα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑