Lifestyle

Published on February 22nd, 2014 | by fileto

0

Σε Δράμα και Σαμοθράκη μεγαλωσε η Ολιβία Χατζηιωάννου

Η Ελληνίδα νίκητρια του μουσικού διαγωνισμός BEAT 100.

Το τραγούδι της «Trials» μιλούσε για τα ευνουχισμένα όνειρα της χαμένης γενιάς της οικονομικής ύφεσης. Οι χρήστες του BEAT 100, με 4.000 ψήφους και 20.000 κλικ, αναδεικνύουν το τραγούδι της πρώτο.

Η Ολίβια Χατζηιωάννου. Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, μουσικός, που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη.

«Μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά έζησα στη Δράμα και τη Σαμοθράκη, αφού ο πατέρας μου, Ιορδάνης Χατζηιωάννου, είναι καθηγητής χημείας κι έτσι μετακινούμασταν αρκετά. Επίσης, είναι μουσικός και είχε δημιουργήσει το πρώτο λάτιν συγκρότημα στην Ελλάδα, τους Raza De Cobre, με συνεργασίες με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μίμη Πλέσσα, τον Κώστα Χατζή, τον Κώστα Μπίγαλη και το διεθνώς αναγνωρισμένο Al Di Meola. Η μητέρα μου είναι η Τίμα Βλαστού (προγραμματίστρια web και συγγραφέας), εγγονή του Σόλωνα Bλαστού, εκδότη της πρώτης ελληνοαμερικανικής εφημερίδας, Atlantis, και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου έχουμε οικογένεια και σπίτι. Στα 5 μου χρόνια οι γονείς μου χώρισαν.

Μετακομίσαμε στην Αθήνα.

Για τα επόμενα χρόνια βρισκόμουν μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης. Το 2012 εγκατασταθήκαμε μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά και πάλι μέσα σε ένα χρόνο αλλάξαμε τέσσερα σπίτια και αντίστοιχες περιοχές.

πηγη: Πρώτο Θέμα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑