Ειδήσεις

Published on February 24th, 2014 | by fileto

0

Περιφερειακές εκλογές για γέλια και για κλάματα

Η κατάσταση είναι πραγματικά σαν θεατρικό έργο του Ιονέσκο.

Η λάσπη εκτοξεύεται ένθεν κακείθεν, τα μπλογκς μπήκαν σε τροχιά σύγκρουσης και η παραπολιτική βρίσκεται στο ζενίθ της.

Υποψήφιοι, εμβολίζουν άλλους υποψήφιους, οι κομματικοί χώροι έχουν αλλοτριωθεί και γενικά επικρατεί σύγχιση.

Το Σαββατοκύριακο έπεσε η είδηση περί αποχώρησης του Άρη Γιαννακίδη από τις περιφερειακές εκλογές. Η είδηση βγήκε από την Κομοτηνή και μάλιστα από το περιβάλλον της περιφέρειας. Το βράδυ βγήκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς και ξεκαθάρισε ότι ο Άρης θα είναι παρών και τα μικρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν (προβλήματα υγείας) θα ξεπεραστούν.

Από την άλλη προβλήματα απασχολούν τον έταιρο υποψήφιο Γιώργο Παυλίδη με την δημιουργία αντάρτικου συνδυασμού για την περιφέρεια από Νεοδημοκράτες και Πασόκους υποψηφίους αλλά και μέλη των ΑΝ.ΕΛ.

Ο ίδιος ο Παυλίδης έχει στριμωχθεί από τις επιλογές του στις θέσεις των υποψηφίων αντιπεριφεριεαρχών και αντιμετωπίζει προβλήματα στη Δράμα, την Καβάλα και τον Έβρο.

Επίσης πολλά τα προβλήματα από την απόρριψη του Κώστα Μιχελή στη Ροδόπη ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς έχει δηλώσει ότι θα συμμετέχει σε ένα αντάρτικο ψηφοδέλτιο, από όπου κι αν προκύψει.

Προβλήματα έχουν προκύψει και στον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ψηφο της μειονότητας η οποία θα ήθελε ως επικεφαλής στην Ροδόπη τουλάχιστον μουσουλμάνο αντιπεριφερειάρχη, αλλά ως φαίνεται το θέμα συζητήται για την Ξάνθη.

Εκλογές λοιπόν έρχονται και έχουν πέσει τα πρώτα πυροτεχνήματα για δημοσίευση εγγράφων που καινε υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες.

Οψώμεθα!

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑