Ειδήσεις

Published on February 24th, 2014 | by fileto

0

Η Eldorado Gold παγώνει το Πέραμα για μετά τις εκλογές Μαίου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Capital.gr το οποίο αναφέρει:  “Όσον αφορά στο έργο στο Πέραμα Έβρου, αρχικού προϋπολογισμού 150 εκατ. ευρώ, δεν αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τουλάχιστον, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι  αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου”.

Αυτό σε πρώτη ανάγνωση σημαίνει με μια πρόχειρη αποτίμηση ή ότι θα ενεργοποιηθούν οι Ενεργοί Πολίτες Υπέρ του Χρυσού και τόσο σε Αλεξανδρούπολη, όσο και στον δήμο Μαρώνειας – Σαπών θα επιχειρήσουν διπλό πολιτικό παιχνίδι ή ότι θα απέχουν διακριτικά.

Αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, η μία εκδοχή θα είναι να κατεβάσουν υποψηφιότητες οι οποίες θα είναι Υπέρ του Χρυσού και θα προσπαθήσουν να υποστηρίξουν υποψηφίους οι οποίοι θα βρίσκονται σε φίλα προσκέιμενες στον χρυσό παρατάξεις.

Ήδη έχουν βρεθεί οι “καθαροί” υποψήφιοι Υπερ του Χρυσού σε Αλεξανδρούπολη και Μαρώνεια – Σάπες και έχουν βολιδοσκοπηθεί συνδυασμοί τόσο σε περιφερειακό όσο και σε αυτοδιοικητικό δημοτικό επίπεδο για την προσχώρηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι έχουν εμπλακεί στους αγώνες υπερ του χρυσού στην περιοχή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑