Ειδήσεις

Published on February 25th, 2014 | by fileto

0

Ερώτηση των ΑΝΕΛ για χρηματοδότηση ΜΚΟ από Γεροντόπουλο

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ενέργειας και Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Λελιάτσος, θέτει ένα καίριο ερώτημα στον υφυπουργό Εξωτερικών, Κυριάκο Γεροντόπουλο. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει ο κ. Λελιάτσος, ο κ. Γεροντόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης, ανέφερε ότι ποτέ δεν έδωσε εντολή για να δοθούν λεφτά σε ΜΚΟ. Όμως ο Παναγιώτης Λελιάτσος παρουσιάζει έγγραφο, με το οποίο διατέθηκαν 50.000 ευρώ σε ΜΚΟ και το οποίο μάλιστα φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Γεροντόπουλου.

Λελιάτσος

Διαβάστε το δελτίο Τύπου του πολιτευτή Έβρου με τους ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Λελιάτσου: “Στο ραδιοφωνικό σταθμό STATUS της Αλεξανδρούπολης σήμερα ο νυν υφυπουργός εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου που αφορά τις χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ ανά τον κόσμο απάντησε πως από την μέρα ανάληψης των καθηκόντων του δεν έχει χρηματοδοτηθεί καμία, αυτή η απόφαση έγινε κατόπιν εντολής του κυρίου Σαμαρά. Σύμφωνα όμως με την απόφαση ΑΔΑ: ΒΙΡΜΕ-ΥΚΚ στις 6/2/2014 και με υπογραφή του κυρίου υφυπουργού διατέθηκαν ποσά ύψους 50.000 ευρώ σε ΜΚΟ η οποία δραστηριοποιείται στο Μαλί ως αναπτυξιακή βοήθεια. Εν τέλει κύριε υπουργέ πόσα ψεύδη θα πείτε ακόμη στον Ελληνικό λαό; Την ώρα που η Ελληνική κοινωνία νιώθει την μνημονιακή πολιτική η οποία την εξαθλιώνει εσείς και η κυβέρνηση σας την εξαπατάτε με ψεύδη και μοιράζετε το δημόσιο χρήμα σε ΜΚΟ αμφιβόλου έργου και αποτελεσματικότητας.

Διαθέσατε 75.000 ευρώ σε ιδιώτες ορκωτούς λογιστές για να κάνουν ελέγχους στις ΜΚΟ που χρηματοδοτεί το υπουργείο σας όταν αυτή την δουλειά μπορούσε να την κάνει το υπουργείο οικονομικών δια των αρμοδίων υπηρεσιών. Όπως διαμηνύσατε στον εν λόγω ραδιοφωνικό σταθμό το πόρισμα των ελέγχων θα εκδοθεί μετά εξαμήνου και αναρωτιέται ο Ελληνας πολίτης μέχρι τότε πόσα ακόμη χρήματα θα διαθέσετε από τις θυσίες του;

ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”.

 

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑