Ειδήσεις

Published on March 12th, 2014 | by fileto

0

Δεν τάζουμε θέσεις εργασίας λέει ο Βαγγέλης Παππάς

Τα ζητήματα βελτίωσης των υποδομών, της στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής και της ανάσχεσης της ανεργίας θα αποτελέσουν τους κεντρικούς άξονες με τους οποίους θα κατέλθει η δημοτική παράταξη με επικεφαλή τον Βαγγέλη Παπππά.
Ο κ. Παππάς διαμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση: «Δεν πρόκειται να τάξουμε σε κανέναν πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Δεν τάζουμε δουλειές αλλά αγώνες, διότι τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτώνται.
Έχω διαισθανθεί ότι ήδη τα υπόγεια ρεύματα έχουν αρχίσει να… «δουλεύουν», υπόγεια ρεύματα που θα βγουν επάνω και θα τα παλέψουμε, όπως ξέρουμε εμείς να παλεύουμε. Θα φανερωθούν, θέλουν δε θέλουν!

Δεν θυμόμαστε τους αγώνες μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές και δεν χρειαζόμαστε συμβουλάτορες για να μας πουν πώς να μιλάμε ώστε να κοροϊδέψουμε τους πολίτες και να ξεπεράσουμε την περίοδο των εκλογών.

Μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα, τα καταγράφουμε και θα είμαστε αποτελεσματικοί διότι, έχουμε τα χαρακτηριστικά που μας οδηγούν στις λύσεις. Είμαστε αγωνιστές, ορθολογιστές και πάνω από όλα αποτελεσματικοί».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑