Ειδήσεις

Published on March 12th, 2014 | by fileto

0

Μπογιές στα γραφεία της ΧΑ στην Αλεξανδρούπολη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής αναφέρονται τα εξής:

“Για ακόμη μία φορά τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης της Χρυσής Αυγής, τα ξημερώματα της Δευτέρας 10-3-14, δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους.
Η έντονη δραστηριότητα της τοπικής των τελευταίων μηνών και ιδιαίτερα των τελευταίων εβδομάδων, όπου η παρουσία συναγωνιστών στο δρόμο είτε προς βοήθεια συνανθρώπων μας είτε προς ενημέρωση για τις θέσεις του Κινήματος είναι σχεδόν καθημερινή, ενόχλησε τα φερέφωνα του συστήματος. Θέλοντας να δείξουν την αντίθεσή τους και την ενόχληση τους από την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής αντί να σταθούν απέναντι δίνοντας ένα λεκτικό αγώνα θέσεων, απόψεων και προτάσεων, προτίμησαν να δείξουν τον κανιβαλισμό τους πετώντας μπογιές στην πρόσοψη του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της τοπικής, καθώς και στην πινακίδα. Στην προσπάθεια να επιφέρουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο πλήγμα στα γραφεία φρόντισαν να καταστρέψουν και τις περιουσίες των οικογενειών που στεγάζονται στην πολυκατοικία καταστρέφοντας τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Περιουσίες που με κόπο αποκτήθηκαν, αλλά πού να το ξέρει αυτό ο κάθε άνοος εντολοδόχος ενός συστήματος ή μιας ιδεολογίας που στηρίζεται στην ανομία και στην απαξίωση των θεσμών.
Θα έπρεπε πρώτα να δουλέψει να αποκτήσει με τον ιδρώτα του και να στερηθεί για να μπορέσει να κατανοήσει την ασχήμια της πράξης του. Κι όσο σας χαϊδεύουν το σύστημα και οι αρχές δεν θα το μάθετε ποτέ.
Οι μάχες «κύριοι» δίνονται πρόσωπο με πρόσωπο και ο λόγος αντί του λόγου. Όλα τα άλλα αποδεικνύουν το τρέμουλο των ποδιών σας στο πέρασμα από πλάι σας του όποιου συναγωνιστή.
Κανιβαλίστε, σπάστε, καταστρέψτε … ό,τι εσείς θα γκρεμίζετε εμείς θα το χτίζουμε…και δεν εννοώ πινακίδες βιτρίνες και τοίχους αλλά αξίες, νόμους και ήθος. Αισιοδοξούμε οι αστυνομικές αρχές να πράξουν τα δέοντα προς την αναζήτηση των δραστών… το οφείλουμε και στις οικογένειες που πληγήκαν.  Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης”


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑