Ειδήσεις

Published on March 13th, 2014 | by fileto

0

Απρόβλεπτος ο Νεκτάριος Δαπέργολας για τους αντιπάλους

Ο Νεκτάριος Δαπέργολας και ο Σπάρτακος της Κομοτηνής βρίσκεται ψηλά στις δημοσκοπήσεις που κατά καιρούς παραγγέλνουν ή κάνουν αυτόβουλα κάποιοι για να μετρήσουν τις τάσεις της κομοηναίικης κοινωνίας σχετικά με τις δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν.

Με την κοινωφελή – κοινωνική του δράση και με τις σκληρές παρεμβάσεις του ο Δαπέργολας κατάφερε να φέρει κοντά του μέσα από τον Σπάρτακο αρκετούς νέους αλλά και παλιούς αριστερούς και δεξιούς που δεν θέλουν πια να ακούνε για κόμματα, και να κεφαλαιοποιήσει μια δύναμη η οποία καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις. Παράλληλα έχει εκλεγεί πρόσφατα και πρόεδρος ΕΛΜΕ Ροδόπης.

Μπορεί οι αντιπαλοί του να κάνουν δηλώσεις ξορκίζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, αλλά είναι πια ηλίου φαεινότερον ότι φοβούνται μήπως για εκρηξη των Κομοτηναίων υπερ του Δαπέργολα τον κάνει την δύναμη της δεύτερης Κυριακής που μπορεί να ανατρέψει και το εκλογικό αποτέλεσμα που από περίπατος μετατραπεί σε εφιάλτη.

Δίπλα του είναι ο Κώστας Καραίσκος,  Δημήτρης Αμανατίδης, Γιώργος Εφεντζής, Πάρης Καλοδημίδης.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1968.

Το 1989 αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Από το 1991 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και από το 2000 Διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας.

Εργάζεται στη Μέση Εκπαίδευση από το 1998, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει Ιστορία στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών, αλλά και στο μεταπτυχιακό τμήμα του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ.

Έχει πάρει μέρος με ανακοινώσεις του σε πολλά επιστημονικά συνέδρια, ενώ ιστορικές μελέτες του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Έχει διατελέσει στο παρελθόν 2 φορές πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης, στο ΔΣ της οποίας εκλέγεται ανελλιπώς από το 2000 έως και σήμερα, έχει συμμετάσχει σε πολλά συνδικαλιστικά συνέδρια και ημερίδες της ΟΛΜΕ, ενώ είναι ακόμη Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Κομοτηνής, μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής και μέλος της Πολιτιστικής Κίνησης του Ν. Ροδόπης.

περισσότερες πληροφορίες: www.spartakos.gr


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑