Ειδήσεις

Published on March 13th, 2014 | by fileto

0

Προέδρους Επιμελητηρίων είδε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Τη διαρκή στήριξη του ΠΑΣΟΚ στα Επιμελητήρια εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) και του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Μίχαλο, και 12 ακόμη προέδρους επιμελητηρίων.

Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων, σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΣΟΚ, έθεσαν στον κ. Βενιζέλο τα ζητήματα της κατάργησης της υποχρεωτικότητας της εγγραφής στα Επιμελητήρια, της φορολογίας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ), της ρευστότητας της αγοράς, τις ρυθμίσεις ΟΑΕΕ. Ο κ. Βενιζέλος συμφώνησε με τις προτάσεις της ΚΕΕ και δεσμεύτηκε ότι θα υποστηρίξει και θα θέσει τα θέματα αυτά στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών άμεσα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός από τον κ. Μίχαλο, οι πρόεδροι Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), Βασίλης Κορκίδης (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Ε.), Γεώργιος Μπενέτος (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς), Ανδριανός Μιχάλαρος (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς), Παναγιώτης Αγνιάδης (Επιμελητήριο Βοιωτίας), Άγγελος Τσατσούλης (Επιμελητήριο Καβάλας), Γεώργιος Χονδρογιάννης (Επιμελητήριο Κέρκυρας), Παύλος Τονικίδης (Επιμελητήριο Κιλκίς), Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (Επιμελητήριο Πιερίας), Μιχάλης Ζορπίδης (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης), Δημήτριος Τσάτσος – (Α΄ Αντιπρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών).


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑