Εκδηλώσεις

Published on March 14th, 2014 | by fileto

0

Οι Σαμιώτες στην Καβάλα

Η διοργάνωση της 3ης Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων, Πολιτισμού και Τουρισμού της Σάμου πραγματοποιείται φέτος στην Καβάλα, από χθες Πέμπτη 13 Μαρτίου έως το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας.

 

Η Έκθεση θα φιλοξενείται στον χώρο του Φουαγιέ τουΑμφιθεάτρου του Διοικητηρίου Καβάλας, από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014, στις 5 η ώρα το απόγευμα (17.00) από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κύριο Αρχέλαο Γρανά. Την ημέρα των εγκαινίων θα παρουσιαστούν τοπικοί παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυτιληνιών, όπως επίσης θα συμμετέχουν και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Καβάλας και ο Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων.

 

Η Έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Σάμου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και υποστηρίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυτιληνιών Σάμου, καθώς και από επιχειρηματίες της Σάμου.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑