Εκδηλώσεις

Published on March 14th, 2014 | by fileto

0

Ο Έβρος απέναντι στην Καβάλα

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το Σάββατο 15 Μαρτίου, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την παράσταση «Ο Έβρος απέναντι», των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου, το οποίο ανεβαίνει για πρώτη φορά στο ΚΘΒΕ. Σε συνέχεια των πετυχημένων παραστάσεων στο θέατρο της Μ. Λαζαριστών, το Κ.Θ.Β.Ε πραγματοποιεί χειμερινή περιοδεία σε πόλεις της Βόρειου Ελλάδας.

Το έργο των Παπαθανασίου – Ρέππα περιγράφει κωμικοτραγικές καταστάσεις της σύγχρονης πραγματικότητας. Πώς και γιατί τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικό χαρακτήρα, διαφορετικά και αντικρουόμενα συμφέροντα, διαφορετικά αιτήματα, διαφορετικά αδιέξοδα και για εντελώς διαφορετικούς λόγους ο καθένας, συντονίζονται και συμπλέουν με το υπόγειο ρεύμα του ρατσισμού, που διατρέχει και διαβρώνει την κοινωνία μας

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου

Σκηνικά-κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά

Μουσική: Νίκος Στρατηγός

Φωτισμοί: Στράτος Κουτράκης

 

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Λίλιαν Παλάντζα (Μίνα), Βασίλης Σεϊμένης (Αλέκος), Γιάννης Χαρίσης (Κώστας), Μαριάννα Παπασάββα (Γιάννα), Δημήτρης Μορφακίδης (Σερχάτ).

«Ο Έβρος Απέναντι»

Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Σάββατο 15 Μαρτίου στις 18.00 και στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 10 € κανονικό – 8 € μαθητικό/φοιτητικό/ανέργων

Ομαδικές κρατήσεις (>15 άτομα) 8 €

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Η προπώληση των εισιτηρίων στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑