Ειδήσεις

Published on March 15th, 2014 | by fileto

0

Μουσουλμάνο θεματικό αντιπεριφερειάρχη υποσχέθηκε ο Τσίπρας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας από τον Εχίνο Ξάνθης, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, ανέφερε πως η παρουσία του στην ορεινή περιοχή της Θράκης,  αποτελεί μήνυμα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολίτες δυο κατηγοριών και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει υποψήφιο ευρωβουλευτή από τη μειονότητα.

Επίσης, επεσήμανε πως αν εκλεγεί ο συνδυασμός του υποψηφίου περιφερειάρχη Κώστα Μορφίδη, που υποστηρίζεται στη Αν. Μακεδονία και Θράκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ένας θεματικός αντιπεριφερειάρχης θα είναι από χώρο της μειονότητας.

Μιλώντας στο Εργατικό Κέντρο της Κομοτηνής, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για ένα παγκόσμιο πείραμα που συντελέστηκε τα 3 – 4 τελευταία χρόνια στη χώρα μας, όπου κάποιοι τεχνοκράτες αποφάσισαν να βάλουν μια ολόκληρη κοινωνία στην «κρεατομηχανή» και να την δεσμεύσουν, καθώς η Ελλάδα έχει πλούτο, παραγωγή και εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό που έγινε, είπε ο κ. Τσίπρας είναι να ρίξουν τον κόσμο στον Καιάδα της ανεργίας, της διαθεσιμότητας, της φτώχειας και της μετανάστευσης.

Όλοι οι απολυμένοι αποτελούν σήμερα το «success story» της κυβέρνησης Σαμαρά, που ετοιμάζεται τώρα να πουλήσει και πλεονάσματα θράσους, τόνισε, αναφερόμενος στην πρωτοφανή καταστροφή που υπέστη η χώρα στους τομείς της ανεργίας που ξεπέρασε το 30% και το 60% στους νέους ανθρώπους.

Παράλληλα, ανέφερε ότι  η κοινωνία πρέπει να αντισταθεί στη νέα κατοχή και στην προσπάθεια η Ελλάδα να γίνει μια αποικία χρέους στη νέα Γερμανική Ευρώπη», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ότι υπό το κράτος της απειλής ψηφίζει όλες τις καταστροφικές επιταγές που της έχουν επιβληθεί.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑