Ειδήσεις

Published on March 25th, 2014 | by fileto

0

Η Φελίνα βρίσκει υποψήφιους συμβούλους

Η πρώτη συγκέντρωση των πρώτων είκοσι περίπου υποψηφίων του βασικού κορμού του συνδυασμού «Εμείς η πόλη», της υποψήφιας δημάρχου Κομοτηνής κ. Φελίνας Καζάκου – Βρούζου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Λέσχη Κομοτηναίων.
Βασικό, κοινό γνώρισμά τους, το ότι είναι νέοι στην ηλικία και πρωτοεμφανιζόμενοι οι περισσότεροι στον τοπικό πολιτικό στίβο, στοιχείο που κατά την κ. Καζάκου σηματοδοτεί τον οραματισμό της για το μέλλον του τόπου και τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει η νέα γενιά.
Στόχος της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός της προεκλογικής κινητοποίησης στο πλαίσιο της επιτελικής στρατηγικής δράσης του συνδυασμού, η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων και την τμηματική ανακοίνωση των υποψηφίων από τις προσεχείς μέρες, καθώς και η αλληλογνωριμία των τελευταίων και η σύσφιξη των σχέσεών τους ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ κ. Ντίνος Μορφακίδης και ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους και είχαν συνεργασία με την κ. Καζάκου για σειρά ζητημάτων προεκλογικού σχεδιασμού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑