Ειδήσεις

Published on March 26th, 2014 | by fileto

0

Συνέντευξη Τύπου Φίλιππου Αναστασιάδη για το Παγγαίο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

 Ο κ. Αναστασιάδης αναλώθηκε στις επισημάνσεις του για την δημαρχιακή θητεία του δημάρχου Βασίλη Ξουλόγη τονίζοντας ότι αύξησε τα δημοτικά τέλη υπέρογκα, λειτούργησε ως κονοτάρχης και δεν άκουσε τις προτάσεις της αντιπολίτευσης.

Αναφέρθηκε στην ελλεπή πολιτική του στον τομέα του τουρισμού και επεσήμανε ότι: “Το κάμπινγκ Οφρυνίου θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Με ένα φωτογραφικό διαγωνισμό που διενεργήθηκε το 2012 ο δήμαρχος ανέθεσε την εκμίσθωση του σε μια φίλα προσκείμενη στον ίδιο εταιρία για την αξιοποίησή του. Το αποτέλεσμα ήταν να μην κάνει τίποτα ο επενδυτής αυτός, το κάμπινγκ να μένει κλειστό δυο χρόνια, να χάνονται πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο και από τους Δημότες της περιοχής. Το μόνο που έχουν κάνει είναι να κόψουν τα υπέροχα μεγάλα δέντρα του κάμπινγκ.Οι Αμμόλοφοι εξακολουθούν να λειτουργούν με το ίδιο καθεστώς, το οποίο ο κ. Ξουλόγης κατηγορούσε.Τα Λουτρά Ελευθερών, τα οποία παραχωρήθηκαν στην Περιφέρεια, καταστράφηκαν εντελώς ενώ δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για την φύλαξή τους. Γνωρίζει ο Δήμαρχος ότι υπάρχει δημοτική έκταση 10 χιλιάδων στρεμμάτων στη περιοχή δίπλα στα Λουτρά; Και αν το γνωρίζει τι έκανε γι αυτό”;

Για τον τομέα της γεωργίας ανέφερε ότι: “Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά την άρδευση αφού δεν γίνεται σωστή καταγραφή των κυβικών που καταναλώνουν οι δημότες. Ψηφοθηρικά χρησιμοποιείται η πρόσληψη των 47 υδρονομέων που έχουν καταντήσει στρατιά του Δημάρχου, την ώρα που δεν υπάρχει αξιοκρατία. Πρέπει να γίνουν γεωτρήσεις και αξιοποίηση της λιμνοδεξαμενής της Κάρυανης για χρόνια. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πίεση για το Φράγμα του Μαρμαρά, το οποίο προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς, και την ίδια ώρα δεν ξέρουμε τι γίνεται με τα παράλληλα έργα. Είναι απαράδεκτη η αγροτική οδοποιία, κυρίως για τους αγρότες που δεν μπορούν να πάνε στα χωράφια τους -ειδικά την περίοδο συγκομιδής”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑